lunes, 8 de junio de 2009

Els resultats electorals del catalanisme en Turis... Ridiculs.Sense contar els resultats dels 2 grans partits nacionals, encara que siga un fet a destacar la debacle electoral del PSOE, que ha perdut clarament les eleccions europees tambe en Turis, anem a fer balanç dels resultats municipals dels partits manifestament catalanistes: Bloc, ERPV (sucursal d´ERC, el partit de Carod), i Iniciativa Internacionalista (la famosa llista independentista vasco-catalana composta per ex-membres de ETA, Batasuna i Terra Lliure). 24 vots en comu, 10, 12 i 2 respectivament.


Si mos parem a pensar, segur que podriem endevinar les 24 persones que han emes estos 24 raquitics i ridiculs vots en el nostre poble, pero no val la pena.


Simplement volem recalcar el nul calat que el catalanisme té en el poble de Turis, el rebuig majoritari ad este infecte moviment importat des de Catalunya per a insultar a la cara als valencians i negar la nostra realitat social, cultural, territorial i economica.


La prova de tot aço és que nomes 24 turisans han elegit les opcions netament catalanistes per a representar-los en Europa... És un fet prou indicatiu de les simpaties que desperta el catalanisme entre els nostres veïns.