miércoles, 20 de mayo de 2009

Celebracio i Sopar 1º Aniversari Joventuts de Coalicio Valenciana



Fa algo mes d'un any, crearem les Joventuts de Coalicio Valenciana, en tota l'ilusio del món, per a intentar fer creixer més encara al nostre partit, per fer realitat el somni de tots els que estem dins de CV i el somni de les 24.000 persones que mos votaren en el 2007.


Eixe somni no és atre que tindre un partit valencianiste en les Corts Valencianes i en els ajuntaments més importants de tot lo Regne de Valencia. Ara, despres d'un any d'ajuda, colaboracio i recolç total al nostre partit, i, en especial, al nostre president, pel seu esforç tant economic com vital, que esta fent, volem renovar la nostra fidelitat a CV i continuar lluitant per la nostra terra, per la nostra llengua, per la nostra identitat i per l´evolucio de tots els valencians i totes les valencianes, en tots els ambits posibles.


Mosatros, desde les JJCV, estem notant com CV, cada dia esta siguent més aceptada al nivell de lo carrer i, lo que és més important, com despres de dos anys de les eleccions autonomiques, el partit continua en les mateixes bases i la mateixa infrastuctura practicament, en la nota positiva, de que estem eixint en prensa, inclus en radio, en els ultims mesos.


Desde les JJCV, tenim planificats prou proyectes per a fer creixer el nostre partit, per tot lo Regne de Valencia, i necesitem de la colaboracio, de tot jove, que simpatise en CV o pense, que CV té que tindre més protagonisme en la nostre terra.


Per aixo mateix, volem convidar a tots els que vullguen continuar forman part d´este proyecte i als que vullguen escomençar a entendre i vore qué és CV, a donar continuitat a la nostra lluita.


En tot el nostre sentiment de valencianisme, hem planificat un sopar (el segon de les JJCV) el 19 de Juny a les 21:30 en Catarroja (el Lloc, se sabra mes avant). El preu sera de 12 euros per persona, en el que entraran tapes, entrepans, beguda i cafens. En acabar, per un preu chicotet, tindrem l'opcio de poder prendre-mos alguna copeta i continuar l'acte en el mateix lloc.


La llista per adherir-se al sopar, a soles se fa desde Coalicio Valenciana, cridant al telefon 963441394.


Des d´aci, donar les gracies atra vegada al nostre President, pel seu esforç per a que CV, continue avant. Tampoc mos volem oblidar, de gent molt important dins del partit i que han colaborat en les JJCV, com per eixemple Manolo Latorre i en especial Jose Manuel Vidagany. Tambe donar les gracies, a entitats germanes que mos han recolzat en tot moment, en especial al GAV i les seues Joventuts, i a ValenciaFreedom, que mos dona l'opcio de poder fer valencianisme desde internet.


Consell de les Joventuts de Coalicio Valenciana