jueves, 28 de mayo de 2009

Sopar de tupper-sex i nit de poesia erotica catalana


¿Recordeu fa unes semanes el sopar organisat pel Bloc de Progrés Jaume I - ACPV en un conegut bar de la plaça Vicent Ribes?


Puix be, seguim recibint noticies, anecdotes i comentaris divertits en torn a eixa CEREMONIA DE CONFUSIO, a eixa celebracio de l´auto-odi valencià en pos del fals progressisme.


L´ùltima noticia divertida, a banda del tupper-sex panca i la llectura de poesia erotica en catala, en una especie de recalfo de grup, en el qual els moments de climax maxim arribaren al sentir paraules com "gairebé", "esdeveniment" i "cloenda", és el comentari que va en boca de tot el poble, de com un conegut vei, valencianoparlant de tota la vida, arribà al lloc a on es va fer el sopar en qüestio, i saludà al entrar en estes paraules: ¡BONA TARDA A TUTHOM!


L´imbecilitat supina d´este amic del catalanisme és patent i manifesta. Haurem d´aclarir a este senyor que, en valencià, es diu BONA VESPRÀ A TOTS o BONA VESPRÀ A TOT LO MÓN.


Si acas, li recomanem al "ridicle" personage que s´abstinga d´actituts borreguils si no vol seguir sent la risa del poble.